Spilleautomater for ekte vegetarianere

Frukt og grønnsaker har alltid vært populære symboler i spilleautomater. Ikke bare hos nettcasinoer i nyere tid heller, men også på de fysiske automatene man spilte på lenge før det fantes noe på internett. Hvorfor har det seg sånn? Kanskje det er de runde formene og skarpe, fine fargene. Eller kanskje symbolene gjør oss glade fordi vi vet hvor sunt og godt det er. Her har du noen av de beste spilleautomatene med frukt og grønt som tema.

Fruit & Veg

Denne spilleautomaten kjører en klassisk og enkel stil det er vanskelig å ikke falle pladask for. Med kun tre hjul og én gevinstlinje er Fruit & Veg et spill som både nybegynnere og erfarne spillere kan nyte, og som veteraner kan slappe av og kose seg med. Den fargerike frukten har morsomme ansikter, noe som gir spillet litt ekstra personlighet. Denne artige varianten kan også vegetarianere og kjøttelskere begge like, og begge vil nok bli like hekta.

Fruit Cocktail

spilleautomater for vegetarianereDette er en annen klassiker, og en av de mest populære spilleautomatene med dette temaet. Det hjelper nok selvfølgelig at den deler navn med en populær drikk, så det er nok mange som har snublet over spillet på jakt etter en oppskrift. I motsetning til forrige spillautomat har Fruit Cocktail en mer voksen og alvorlig stil. Her får du fem hjul, mer realistiske frukt og grønnsaker uten ansikter, og muligheten til å velge gevinstlinje å vedde på. Dette spillet føles litt som en mellomting mellom enkle, kjappe spill som Fruit & Veg og mer komplekse spill for seriøse gamblere.

Fruits Kingdom

spilleautomater for vegetarianereHer har vi et spill som har tenkt: «Hvordan kan jeg gjøre frukt og grønt-temaet enda bedre?» og som har kommet frem til svaret: «Konger!». Som navnet kanskje hinter til er dette et spill som blander inn kongelighet fra middelalderen (og stjerner) med den klassiske maten vi alle er så glade i. Dette er en gjennomført og ordentlig spilleautomat med både gratisspinn, bonuser og en jackpot på hele 10 000 mynter. Her får du også den veldig nyttige autoplay-knappen som alle spilleautomater med respekt for seg selv burde ha.

Fruits vs. Vegetables

Krigen er i gang! Dette kule, morsomme og originale spillet fra Alfaplay viser oss hvordan det ville sett ut om frukt og grønnsaker ikke kom overens med hverandre. Selv om disse godsakene har morsomme ansikter akkurat som i Fruit & Veg så betyr absolutt ikke det at de er like søte og uskyldige i dette spillet. Krigen er allikevel håndtert med en dose humor (det er tross alt grønnsaker og frukt det er snakk om her), og de av oss som har erfaring med Worms-spillene vil føle seg hjemme.

Sunny Farm

Her har noen sett potensialet i å kombinere de klassiske frukt-og-grønt-automatene med gårdsbruk-trenden man ser blusse opp igjen i andre spill. Her foregår spillet inne i et drivhus, i fine omgivelser med solsikker og åkre. Dette spillet er nok det aller best animerte av alle på denne listen, om man foretrekker detaljerte, realistiske tegninger.