Vegansk godteri

De siste årene har flere og flere fått øynene opp for vegansk kosthold. Miljøhensyn og dyrevelferd har vært tonesettende for dette skiftet. Bransjen har generelt blitt bedre og bedre på å tilby veganske alternativer. Utvalget innen godteri har vært begrenset, men nå kommer flere gode produkter helt uten melk, egg, E120 eller animalskstivelse som gelatin.

Starburst

I England er godteriet Starburst vegansk som betyr at den er produsert helt uten animalske-produkter. Den myke fargerike fruktkaramellen er helt uten kunstige farge- eller smakstilsetninger. Spill demospillet av spilleautomaten Starburst nå og fordyp deg i denne fargerike spillefavoritten helt uten kalorier. Starburst har vært en favoritt innen spilleautomater helt siden den ble lansert i 2012.

Kanskje en av verdens mest kjente spillutviklere NetEnt står bak spilleautomaten Starburst. NetEnt har sin opprinnelse i Sverige og tilbyr sine spill i flere hundre ulike nettkasinoer. Starburst kan trygt sies å være deres mest kjente spill og er en enkel og intuitiv spilleautomat som har fått en svoren fanskare med sine fargerike symboler og sin unike utforming.

Hvordan spille Starburst

Starburst kan ligne en tradisjonell spilleautomat, men det som gjør den unik er at du ikke bare vinner på radene fra venstre som på tradisjonelle spilleautomater, men også fra høyre. Kjent som «win-both-ways». Målet er å få minimum tre like symboler for å oppnå gevinst. Best uttellingen gir det velkjente BAR-symbolet på fem av spillets hjul.

Du kan lett endre hvor mange gevinstlinjer du vil spille på. Dette gjør du ved å endre myntverdien og innsatsnivået med funksjonsknappene rett under spillet. Det fargerike wild-symbolet vil erstatte hvilket som helst annet symbol og kan gi deg god uttelling om du har minimum to like symboler på hjulene enten fra venstre eller høyre side. Lykke til!