Veganske og vegetarianske restauranter i Norge

I takt med økningen av veganere og vegetarianere, så har også slike restauranter øket i antall. Nedenfor finner du veganske og vegetarianske restauranter i Norge. Restaurantene nedenfor er i Oslo, men du kan også bli inspirert til hvilken type mat du kan lete etter i din by.

Fargerik og nyskapende vegan mat hos Funky Fresh Foods, Oslo

Funky Fresh Foods er en kafé som byr på herlige og friske veganske retter, i tillegg som de driver catering service. Alt som serveres er økologisk, og de har et bredt utvalg av raw food også. Kaféen er stolte av å bidra til å spre kunnskap rundt plantebasert-mat som ikke skader verken dyr, mennesker eller jorden vår. Denne nyskapende kaféen arrangerer kurs hvor du sammen med venner, familie eller kollegaer kan lære å lage deilig raw food. I tillegg markedsfører de sunnhet og veganisme gjennom sine kokebøker og på festivaler. Absolutt verdt et besøk!

Nyt en herlig indisk aften på Krishnas Cuisine, Oslo

Krishnas Cuisine serverer aromatiske indiske vegetarretter i en hyggelig atmosfære. De tilbyr også veganske og glutenfrie alternativer av de fleste retter. Restauranten tilbyr en meny hvor «dagens rett» varierer. La deg friste med en sterk og kremet currygryte med basmati-ris eller en deilig vegetarburger. I tillegg serveres også friske salater, supper og desserter i indisk stil. Dersom du ønsker å nyte maten hjemme har du muligheten til å bestille take-away hos Krishnas Cuisine, som også driver catering. Et besøk til Krishnas Cuisine garanterer en hyggelig aften!

Veganske og vegetarianske restauranter i Norge

Drivhuset Deli frister med deilig plantebasert mat, Oslo

Drivhuset Deli tilbyr deilige veganske retter, både varme og kalde. I tillegg kan du nyte deilige kaker og desserter som er veganske, raw og glutenfrie. Kaféen har en varierende meny med mange herligheter. Kan vi friste med en sunn salat, eller noe varmt som en falafel wrap eller en grønnsaksprotein-gryte? Du kan også stikke innom for noe mindre som en deilig smoothie, chiapudding med ferske bær eller ferskpresset juice.

Maten som serveres er like god som den er fin å se på, og absolutt Instagram-vennlig! Hos Drivhuset Deli kan du lade opp til dagen med frisk og sunn veganmat for enhver smak. Er du i farta, kan alle retter tas med i en miljøvennlig forpakning.

Mehfel Restaurant byr på de beste smakene fra Midtøsten, Oslo

Mehfel Restaurant er en pakistansk restaurant med spennende retter som gir deg krydder i hverdagen. Menyen har et stort utvalg med mange vegetarretter. Prøv deg på en smakfull linsegryte, sterk currygryte, en rett med en mindre kjent, men veldig god grønnsak; okra, eller en kremet spinatgryte. Restauranten kan også by på et stort vinkart med viner som vil passe ypperlig med maten, for en ekstra hyggelig aften. Er du glad i indisk mat er dette absolutt et sted du bør teste.